Om mig 

Jag har alltid varit medial, det vill säga att jag har gåvan att ha kontakt med andevärlden men det var först senare år, som vuxen, som jag tog mig själv på allvar i detta. Idag är jag både klärvojant (jag ser), kläraudiens (jag hör), och klärsensitiv (jag känner).

Jag strävar alltid efter att budskapet som förmedlas från andevärlden blir så rent och sant som möjligt.

Allt är i ständig rörelse/vibrationer, allt det du ser, allt du kan ta på, allt levande, växter, djur, ja, även vi människor är energi.

Innan jag utför healing känner jag in vad du behöver hjälp med. Genom healingen som jag utför tar jag bort blockeringar, därigenom ökar energiflödet och startar en läkningsprocess i kroppen, som kan pågå i några till flera dagar efteråt. Jag har valt att kalla det för Energihealing, just för att allt är energi. Jag tar hjälp av min guide och även änglar vid healing, där jag blir länken mellan universums och deras healande energier, som jag överför till dig. På ungefär samma sätt som att jag är en länk när jag förmedlar budskap från andevärlden i en seans/medial vägledning.

Likväl som vid en privatsittning sker healing, som vid healing kan jag få budskap från andevärlden. För mig är healing en handling av ren ovillkorlig universell kärlek riktad till någon med en sann vilja att läka.

Jag är diplomerad samtalsterapeut, diplomerad regressionsterapeut via Akademin för SER-terapi i Helsingborg (2,5 års utbildning). Har även diplom för regndroppsmassage och har utbildning i hot-stone-massage.

Medial fortbildning/utveckling via olika intuitionskurser och framförallt via min mentor och sedermera vän – Susanne Berlin.